De când vor putea iubitorii mersului pe două roți să se plimbe...

De când vor putea iubitorii mersului pe două roți să se plimbe cu bicicleta din Timișoara până în Serbia. Ce surpriză le-a pregătit ABA Banat

0
DISTRIBUIȚI

994474_760039907368539_73987688498799389_n

Vești bune pentru iubitorii mersului pe două roți din Timișoara și județul Timiș.


Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Banat anunță că, în cel mult o lună și jumătate, pista de biciclete ce leagă Timișoara de Serbia va fi inaugurată oficial.

Luci Ervin, directorul ABA Banat, a anunțat, astăzi, că lucrările la pista de biciclete au fost finalizate, iar în următoarea perioadă, tot în cadrul proiectului finanțat cu bani de la Uniunea Europeană prin intermediul căruia a fost realizată pista, vor fi achiziționate și 30 de biciclete.

„Mâine va începe achiziția celor 30 de biciclete pe care ABA Banat le are în proiect pentru a fi cumpărate. Recepția și punerea în funcție a pistei va avea loc la sfârșitul lunii martie. Singurul lucru care mai este de făcut în cadrul proiectului este lansarea ofertei și cumpărarea bicicletelor. Oamenii le vor putea închiria gratuit, timp de cinci ani, de la o singură stație care va fi realizată la capătul pistei din oraș”, a explicat Luci Ervin. Potrivit directorului ABA Banat, o bicicletă costă aproximativ 300 de euro.

Pista de biciclete are o lungime totală de 37 de kilometri și pornește aval de Podul Modoș, de la ieșirea din Timișoara, și conectează localitățile Utvin, Sînmihaiu Român, Uivar, Otelec, până la granița cu Serbia. Traseul pistei de biciclete din județul Timiș va fi conectat cu cel al pistei care se realizează în Timişoara de către primărie, tot pe malul Begăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.