Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu: „Schimbarea Codului Fiscal este cel mai important lucru...

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu: „Schimbarea Codului Fiscal este cel mai important lucru care li se întâmplă românilor de la Revoluţie încoace”

2
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciobanu (6)

Deputatul de Timiș Gheorghe Ciobanu crede că „schimbarea Codului Fiscal este cel mai important lucru care li se întâmplă românilor de la Revoluţie încoace”. La finele acestei săptămâni, acesta a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că noul Cod Fiscal va fi finalizat la finele lunii martie, urmând ca în iunie sau iulie să ajungă să fie supus la vot în Parlament.

„Ultimii ani, 2013, 2014, au însemnat o creştere economică bună pentru România, creşterea salariilor şi a pensiilor, ajutoare sociale, s-au făcut investiţii substanţiale şi am început să plătim mare parte a ratelor către FMI.


Guvernul îşi doreşte prosperitate pentru România. În acest sens am structurat Codul Fiscal. Din el se vor elimina taxe precum cea pe construcţii speciale, iar impozitele şi taxele locale vor duce spre o autonomie mai mare a administraţiei locale. Ca şi obiective generale, noul Cod Fiscal va aduce multe beneficii, ca realizarea unui climat de afaceri favorbail, reducerea evaziunii fiscale şi a economiei subterane, eliminarea impozitului pe dividende. TVA se va reduce la 20%, iar pentru carne, peşte, legume şi fructe vom avea TVA de 9%. (…) Am avut sute de modificări la Codul Fiscal la care agentul nu mai ştia cum să se conformeze. Toate acestea se vor uniformiza şi nu vom mai avea aceste discrepanţe”.

Ciobanu susţine că va strânge propuneri la partid pentru modificarea Codului Fiscal pentru ca afaceriştii şi cetăţenii să fie cât mai mulţumiţi. Toate propunerile care vor ajunge în posesia deputatului vor fi prezentate către comisia care se ocupă de modificarea Codului Fiscal.

2 COMENTARII

  1. domnu’ de la pdl, ah, stai, psd acum, ce scadere de impozite vorbesti dumneata ca psd a introdus contributie de sanatate la veniturile din chirii (si altele, cum sint dividende sau vinzarea de fier vechi)? nu s-a ajuns ca cei care incaseaza 5 lei dividende de la sif sa devina datori cu 500 si ceva de lei contributie de sanatate?

  2. cel mai bun lucru care se poate intampla romanilor :)) nu a reusit sa se exprime cu cel mai bun lucru care ni se putea intampla noua romanilor, ei nu tin cont de codurile fiscale, ei intra la anaf ca la ei acasa, iar anaful le controleaza firmele ca si cand o ruda indepartata iti face o vizita cu anuntari inainte !!! GUNOAIELOR !!! Sper sa putreziti acolo unde va este locul si anume in mormant cat mai rapid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.