Direcţia 5 a făcut furori la Timişoara cu un nou concert din...

Direcţia 5 a făcut furori la Timişoara cu un nou concert din seria „Dragoste eternă“ FOTO ŞI VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-3252109">

directiacinci (3)Sub genericul „Forever Love“, luni seara, Sala Capitol a fost luată cu asalt de timişorenii care s-au înghesuit pentru a asista la concertul uneia dintre cele mai iubite formaţii autohtone de pe meleagurile noastre – cel puţin în rândul publicului de sex feminin – Direcţia 5.

Aşa cum era de aşteptat, evenimentul a suscitat un interes deosebit, iar trupa a cărui solist vocal este Cristi Enache a declanşat o adevărată isterie. S-au cântat celebrele piese „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ştii” şi „Superstar”, iar rockul mega – siropos al băieţilor a fost apreciat pe deplin de sexul frumos. Rând pe rând, muzicienii au interpretat baladele care i-au făcut celebri şi, tot ca de obicei, lumea a cântat alături de ei majoritatea pieselor. Prestaţia celor de la Direcţia 5 a fost cât se poate de obişnuită, piesele lor pline de romantism fiind apreciate en – gros de către oamenii care gustă un asemenea „entertainment”.

În urma unui concurs desfăşurat pe PRESSALERT.ro şase cititori au intrat în posesia unei invitaţii la acest concert. Recent formaţia şi-a lansat un nou material discografic numit „Rock’N Roll, Baby!”, care conţine şi single-ul „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.