DISPERARE A încercat să îţi salveze fratele implicat într-un accident, cu suma...

DISPERARE A încercat să îţi salveze fratele implicat într-un accident, cu suma de 5.000 de euro. Cum a fost păcălită o lugojeancă

0
DISTRIBUIȚI

bani  - femeie numara bani

Un accident de circulație inventat i-a umplut portofelul unui bărbat cu 5.000 de euro. Este vorba despre metoda „accidentul” folosită de un infractor ca să facă bani.

Bărbatul a sunat în cursul zilei de ieri o tânără de 25 de ani din Lugoj și i-a spus că fratele ei ar fi provocat un accident de circulație și are nevoie de o intervenție chirurgicală ca să supraviețuiască.


Pentru că nimic nu e gratis, individul i-a spus tinerei că operația costă 5.000 de euro.

Aflată în stare de șoc tânăra şi-a pierdut orice formă de gândire limpede şi a început să strângă bani pentru acesta. Potrivit poliţiştilor, femeia s-a întâlnit cu persoana indicată pe o stadă din Lugoj în miez de zi.

Aceasta i-a înmânat banii bărbatului, primind de la el siguranţa că suma va fi folosită pentru a-i scoate fratele din încurcătură şi a-i salva acestuia viaţa.

Din nefericire, după câteva ore, lugojeanca şi-a dat seama că a fost victima unei înşelătorii şi a chemat poliţia. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, a declarat pentru Redeşteptarea.ro Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Metoda accidentul a mai fost folosită la Lugoj anul trecut, atunci când mai mulţi locuitori ai oraşului au fost sunaţi şi chiar păcăliţi de hoţi prin această formă de înşelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.