DJ-ii timişoreni se iau la întrecere cu britanicii, în cadrul unui eveniment...

DJ-ii timişoreni se iau la întrecere cu britanicii, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra

0
DISTRIBUIȚI

mightyboogiePatru DJ timişoreni vor reprezenta ţara noastră în cadrul unui eveniment care va avea loc la Londra, în data de 7 martie, intitulat „SoundClash! UK vs RO”, un party alcătuit sub forma unei confruntări, în cadrul căruia publicul decide învângătorul. Primul eveniment din această serie a avut loc în luna noiembrie la Timişoara, când „bătălia“ a fost dată între o echipă britanică alcătuită din Carl Hackshaw, Priors şi Rollcage, şi team-ul timişorean reprezentat de Bia & MC Tina, Mighty Boogie şi Kapno.


În urma votului publicului, câştigătorul a fost desemnat ca fiind Mighty Boogie.

„Soundclash e un nou brand de evenimente prin care, împreună cu Kapno, vrem să promovăm muzica şi artiştii pe care îi apreciem şi care ne inspiră. Soundclash reprezintă o confruntare muzicală între DJ, confruntare prin care fiecare invitat trebuie să impresioneze publicul, într-un set de o oră, publicul fiind şi cel care decide învingătorul ediţiei respective. La prima ediţie am avut invitaţi trei DJ din Londra şi un MC. La cea de-a treia ediţie a acestui eveniment, care va avea loc la Londra, avem un invitat principal, o legendă a drum and bass-ului, pe DJ Brookie“, ne-a declarat timişoreanul Mighty Boogie.

Înainte de confruntarea dintre DJ-ii timişoreni şi cei britanici care va avea loc la Londra, amatorii de muzici electronice vor avea parte de un nou episod Soundclash la Timişoara, în data de 14 februarie, la Amplificat. „Evenimentul de la Londra a fost organizat cu ajutorul prietenilor DJ care au participat la prima ediţie. Dorim să creştem treptat un eveniment prin care să aducem în Timişoara DJ internaţionali reprezentativi pentru muzica care ne inpiră şi ne place“, a mai adăugat Mighty Boogie. În cadrul party-ului care va avea loc la Londra, echipa timişoreană va fi reprezentată de Mighty Boogie, Bia, Kapno şi Mental Chemistry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.