Dosar pentru vătămare corporală pe numele procurorului care a lovit o elevă...

Dosar pentru vătămare corporală pe numele procurorului care a lovit o elevă cu mașina. De ce acuzație a scăpat șoferul

0
DISTRIBUIȚI

parchet intrare

Pe numele unui procuror din Ineu s-a deschis, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, dosar pentru vătămare corporală din culpă. Procurorul Gheorghe Demșoreanu a lovit, luni, o elevă pe trecerea de pietoni din fața Hotelului Ineu.

„În cauză s-a deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpa.


Nu s-a reținut și infracțiunea de părăsire a locului accidentului deoarece, din procesul verbal de constatare a reieșit că nu a făcut acest lucru, ci a oprit mașina ceva mai în față de locul respectiv și s-a întors. În urma analizelor probelor biologice s-a constatat alcoolemie zero”, a declarat Camelia Miculescu Ungar, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Victima procurorului este o elevă în vârstă de 16 ani care traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma apelului la 112 realizat de un martor ocular, fata a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. Diagnosticul medicilor este dur: fractură de bazin și cu suspiciuni de fractură de coloană cervicală. Adolescenta a fost internată la secția Chirurgie infantilă a Spitalului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.