Ediţie aniversară pentru singura întâlnire moto de iarnă din România. Când și...

Ediţie aniversară pentru singura întâlnire moto de iarnă din România. Când și unde va avea loc

0
DISTRIBUIȚI

bikes-on-ice2 [1024x768]Pasionaţii de motoare din întreaga ţară sunt aşteptaţi la unica întâlnire moto de iarnă din ţara noastră, Bikes on Ice, eveniment care se va desfăşura în perioada 20 – 22 februarie la Cinciş, în judeţul Hunedoara, şi care a ajuns la cea de-a zecea ediţie.

„Bikes on Ice este unica întâlnire moto de iarnă din România, evenimentul este organizat de clubul Road Patrol MC Timişoara, împreună cu filialele sale din Hunedoara şi Lugoj.


Ajunsă la ediţia aniversară, întrunirea din acest an se va desfăşura pe malul lacului Cinciş din judeţul Hunedoara. Deşi este un eveniment dedicat motocicliştilor, întrunirea se adresează şi acelora pentru care statul la cort în zăpadă, la o cană de vin fiert în jurul focului, petrecerea unui weekend în condiţii mai extreme, în plină iarnă, nu este un impediment pentru a te distra şi a te simţi bine“, ne-a declarat Emil Bara, preşedintele clubului organizator.

Ca în fiecare an, ineditul festival va include o sumedenie de concursuri, un foc de tabără, gulyaş la ceaun şi alte „ingrediente“ care fac ca această întâlnire unică în ţara noastră să fie memorabilă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.