„Familii fericite cu bonuri oferite”. Cum au adus câțiva tineri zâmbetul pe...

„Familii fericite cu bonuri oferite”. Cum au adus câțiva tineri zâmbetul pe buzele unor timișeni nevoiași FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2019619503">

lookinside5

Au dovedit că nu doar sărbătorile de iarnă reprezintă perioada potrivită pentru a-i ajuta pe nevoiași. Membrii asociației Look Inside din Timișoara au început anul în forță prin desfășurarea unui proiect caritabil numit „Familii fericite cu bonuri oferite”. Echipa Look Inside le-a adus zâmbetul pe buze mai multor familii nevoiașe din comuna Giulvăz din județul Timiș cărora le-au oferit mai multe pachete cu alimente.

Nu mai puțin de 13 familii din satul Giulvăz au primit pachete cu alimente precum pâine, făină, ulei, zahăr, cozonaci, dar și fructe, legume sau produse de igienă. Toate acestea au fost cumpărate cu ajutorul oamenilor care au donat bani sau bonuri pentru acest proiect.

„Mai mulți oameni, persoane fizice, au donat bonuri sau bani cu care am cumpărat alimente pentru cele 13 familii din Giulvăz. În total am primit 227 de bonuri si 380 de lei. Le mulțumim oamenilor care ne-au ajutat”, a spus Gabriela, coordonatoare de proiect și membră Look Inside.

După ce au primit bonurile, echipa Look Inside a făcut cumpărăturile, după care a trecut la livrearea lor. Nu este prima dacă când asociația Look Inside desfășoară acest proiect. În luna septembrie a anului trecut au mai fost ajutate 11 familii nevoiașe, iar proiectul a continuat și spre finele anului când alte familii cu venituri mici au primit pachete din partea asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.