Femeie de 66 de ani, înșelată prin metoda accidentul cu 90.000 de...

Femeie de 66 de ani, înșelată prin metoda accidentul cu 90.000 de lei. Ce scenariu FABULOS a pus la punct escrocul

1
DISTRIBUIȚI

suspect inselaciune

O femeie de 66 ani de la țară, aflată în vizită la fiul ei care locuiește în Hunedoara, a fost convinsă de un fals avocat prin metoda accidentul să îi dea unui necunoscut suma de 90.000 de lei, bani cu care băiatul său urma să-și cumpere un autoturism.

“A reclamat că a fost contactată telefonic de către o persoană de sex masculin care i-a comunicat faptul că fiul său a fost implicat într-un accident rutier pe raza municipiului Deva.


Bărbatul i-a spus femeii că fiul acesteia ar fi lovit cu maşina doi minori, pe trecerea de pietoni, dintre care unul a decedat şi i-a solicitat femeii să  ia din casă toţi banii pe care îi avea şi să îi predea unei persoane care urma să o contacteze telefonic,  pentru ca fiul său să nu fie arestat. Persoana vătămată a dat curs solicitării şi, după ce a fost contactată pe telefonul mobil, a luat din casă suma de 90.000 lei şi, la indicaţiile apelantului, s-a deplasat în zona bazinului de înot din municipiul Hunedoara, unde a predat unei persoane de sex masculin geanta cu suma de bani, în care mai avea şi actul de identitate, precum şi alte documente personale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi au demarat  cercetări pentru identificarea suspectului şi recuperarea prejudiciului cauzat. Aceștia au făcut un portret robot (foto) al bărbatului care a ridicat suma de bani în încercă să-l indetifice. El are 35-40 de ani, 1.75 metri înălţime, este slăbuţ, are faţă lungă, era nebărbierit, brunet, tuns scurt și purta o geacă de culoare negră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.