Fotograful cluburilor de fiţe, Flavius Neamciuc, caută ucenici. Cum te...

Fotograful cluburilor de fiţe, Flavius Neamciuc, caută ucenici. Cum te poţi înscrie la cursul exclusivist

0
DISTRIBUIȚI

flavius neamciuc flavius neamciuc flavius neamciuc

Pasionaţii de fotografie au o ocazie inedită.


Aceştia pot învăţa meserie direct de la unul din cei mai talentaţi şi îndrăgiţi fotografi din urbea de pe Bega. Cunoscut ca omul care suprinde pe cameră expresia fericirii tinerilor care se distrează în cluburile din oraş, dar şi ca fotograf al proiectului Verde pentru Biciclete, Flavius Neamciuc organizează un curs inedit.

În perioada 3 – 26 martie tinerii pasionaţii de fotografie pot fura meserie chiar de la talentatul fotograf care promite să meară dincolo de lecţiile greoaie din cărţi, direct în fascinantl univers la fotografiei, al luminii şi al culorilor.

Cursul se va derula pe parcursul a patru săptămâni, de două ori pe săptămână, cumulând în total 16 ore de studiu și aplicabilitate prin exerciții practice. Locul de desfășurare este AltClub, situat în Piața Libertății (Str. V.V. Delamarina, nr. 1). Numărul de locuri disponibile se ridică la zece, pentru eficiență și respect față de fiecare cursant în parte. Informaţiile suplimentare pot fi obţine http://blog.flaviusneamciuc.ro

Mesajul fotografului sună astflel ”Vă propun o formă nouă de abordare în ceea ce privește utilizarea aparatului foto. Prin acest curs, îmi doresc nu doar să reușim să înțelegem împreună care e rolul acelor butoane aflate pe aparat, ci și cum ne pot ajuta ele să facem fotografiile dorite. Îmi doresc, de asemenea, să legăm prietenii, să găsim soluții împreună și să realizăm un mediu plin de energie constructivă, unde fiecare să își poată aduce contribuția în dezvoltarea celuilalt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.