Gestul INEDIT făcut de o timişoreancă pentru a le mulţumi jandarmilor care...

Gestul INEDIT făcut de o timişoreancă pentru a le mulţumi jandarmilor care i-au recuperat telefonul mobil. Ce mesaj le-a transmis

0
DISTRIBUIȚI

telefon furat1

Încercau să vândă un telefon mobil în Gara de Nord din Timișoara, dar când i-au văzut pe jandarmi au luat-o la fugă.


Trei tineri au fost prinși de un echipaj de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara, ieri după-amiază, în timp ce încercau să vândă un telefon care nu le aparținea.

Echipajul se afla în timpul serviciului, iar la un moment dat i-a observat pe cei trei indivizi care au fugit în pasajul gării. Pentru că gestul acestora li s-a părut suspect, jandarmii i-au urmărit. Când au intrat în pasajul gării au găsit un telefon mobil „aruncat” într-un colț întunecat.

Luați la întrebări, cei trei tineri au spus că „au găsit” telefonul în centrul orașului și voiau să îl vândă ca să facă rost „de ceva bănuți”. La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra infractorilor şi cartelele telefonului.

Aceștia au sunat la un număr de telefon din agendă și au vorbit cu soția celui care a piedut telefonul. Bucuroasă de vestea primită, femeia le-a mulțumit public jandarmilor, în special plutonierului major Marius Mândruț, printr-un mesaj postat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.