Deputatul Ciobanu despre fostul său coleg de partid: „Alin Popoviciu – trompetă”....

Deputatul Ciobanu despre fostul său coleg de partid: „Alin Popoviciu – trompetă”. Cum i-a descris, într-un cuvânt, pe Traian Băsescu sau Elena Udrea VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

gheorghe ciobanu (8)

Nouă politicieni au fost caracterizați într-un cuvânt de deputatul PSD Gheorghe Ciobanu, care a fost prezent în această în studioul HDV la emisiunea PRESSALERT LIVE. În cadrul emisiunii s-a discutat și despre necesitatea unei reforme politice în vremurile în care toți mai mulți politicieni au rolul principal în diferite dosare de corupție.

Întrebat cum îl descrie, într-un cuvânt, pe fostul să coleg de partid Alin Popoviciu, deputatul Gheorghe Ciobanu a spus, scurt, „trompetă”, însă apoi a dezvoltat ideea.


„L-am caracterizat așa pentru că așa am preluat și eu din mers, de la presă. Cred că ar trebui să își securizeze mai mult dicuțiile atunci când le are cu mai multe persoane. Nu ce discută azi, să aud mâine denaturat din altă parte. Să fie serios în ceea ce face. Așa mi-a venit, spontan, transparent. Am fost sincer”, a spus Gheorghe Ciobanu în cadrul emisiunii.

Caracterizați au fost și alții politicieni. Deputatul PSD a spus despre Constantin Ostaficiuc că este „rău influențabil”, despre Nicolae Robu că este „poet”, iar despre Dan Poenaru că e „mentor”. În viziunea lui Gheorghe Ciobanu, Ilie Sârbu este o „personalitate marcantă”, Viorel Hrebenciuc „longeviv”, Traian Bărsescu un „instabil”, iar Elena Udrea o „parvenită” pe scena politică.

Ciobanu a vorbit și despre necesitatea reformei clasei politice.  „Se simte nevoia reformei clasei politice. Din păcate, la ce am asistat din 1990 încoace, clasa politică nu a avut forța de a se reforma din interior. Justiția a declanșat acest proces de reformă. Am discutat cu Sorin Grindeanu despre ceea ce înseamnă reforma politică și reforma în organizația județeană Timiș. Avem un material pregătit în acest sens și vom supune dezbaterii organizației aceste prime elemente de reformă”, a precizat deputatul PSD.

7 COMENTARII

  1. Doamne cine vb de reforma? Ciobanu si grindeani, adica doi spagari ordinari! Daca nu veti fi pedepsiti de catre DNA oricum la urmatoarele alegeri veti fi executati!

  2. doar pare..e un ordinar,un spagar pervers care ,dupa ce s a tot plimbat prin toate partidele,si a gasit marea iubire:psd..cine se aseamana ,se aduna.Hai Romania!

  3. Isi pregateste iar terenul sa sara „gardul” iar in curtea liberalilor ? De ce nu-si vede de afaceri ? Ii este teama ca il va calca ANI ? Oricum se va intampla pentru ca „protectia” politica se cam apropie de sfarsit. Si, apropo ! A platit cele 800.000 euro la bugetul de stat cu care era dator ? Sau de aceea face „valuri”, dandu-se „specialist” ? Sa se mute la liberali si sa-si „securizeze” obligatiile fiscale ? Cum mai puteti crede in acest gen de ipocriti ? Ce veleitati profesionale si politice v-au determinat sa-l invitati in emisiune, ca pe o somitate ? Ce stie acest om in afara de spagile colectate din vami ? In ce domeniu exceleaza si a excelat ca sa dea sfaturi ? Are vreo initiativa legislativa docta, acest pseudo-politician, cu carente uriase intelectuale ? Cum ar putea un astfel de „specialist” sa conceapa un act normativ ? Continuand in acest fel, oferind spatiu de emisie pentru acesti semidocti, caracterizati de smecherie si oportunism, nu faceti decat sa va discreditati. Sau isi platesc emisiunile ? Asta nu se numeste prostitutie morala ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.