Implant pentru Refuz lansează albumul „Cartography” la Timişoara, alături de invitaţii speciali...

Implant pentru Refuz lansează albumul „Cartography” la Timişoara, alături de invitaţii speciali Pinholes şi The Kryptonite Sparks

0
DISTRIBUIȚI

implantFanii Implant pentru Refuz au toate motivele să fie bucuroși pentru că, după câteva zile de la ştirea conform căreia timişorenii vor susţine un concert în deschiderea recitalului Korn (care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, în 3 august), rockerii au anunţat faptul că mult aşteptatul album Cartography se va lansa la Timişoara, în cadrul unui concert extraordinar care va avea loc în data de 6 martie la clubul Daos.

Noul album al celor de la IPR a avut parte de o campanie de strângere de fonduri în urma căreia s-au strâns 7.165 de euro din partea fanilor, suma fiind mai mare decât cea pe care artiştii şi-au propus să strângă, adică 6.000 de euro. Lansarea albumului va fi organizată de Dark Side Booking Agency şi va avea parte şi de invitaţi speciali.Trupele care vor cânta în deschidere sunt Pinholes şi The Kryptonite Sparks, formaţiile care au câştigat premiile „Best Romanian Alternative Newcomer“ la Metalhead Awards în 2013 şi 2014.

Formaţia Pinholes a luat naştere în 2011 şi abordează un sound „alternative – indie“ fiind compusă din Vladimir (voce, chitară ritmică.), Vlad (coce, Chitară „solo”), Sergiu (bass) şi Alex (tobe).


Primul lor album a fost lansat în 2013 sub numele de Zmei, iar piesele „Avem un loc”, „Poza” şi „Cum?!” au intrat în heavy rotation la Radio Guerilla. De-a lungul carierei, trupa a participat la numeroase evenimente unde au cântat alături de Viţa de Vie, Luna Amară, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics sau Robin and the Backstabbers. Formaţia va lansa cu acest prilej noul material discografic numit ”Era pietrelor neşlefuite”.

The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinaţie eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog şi pop-rock. În vara lui 2013, The Kryptonite Sparks a lansat primul EP iar cu această ocazie muzicienii vor lansa materialul „Doi // A doua unda de bruiaj”.  Turneul „Best Alternative Newcomers Tour“ care le va aduce pe cele două formaţii în oraşul nostru în deschiderea lansării albumului Implant Pentru Refuz cuprinde o serie de concerte în întreaga ţară cu evenimente în Bucureşti, Constanţa, Buzău, Botoşani, Arad, Braşov, Sibiu, Cluj, Târgu – Mureş sau Iaşi.

Mai multe amănunte despre lansarea celui de-al 7-lea album al celor de la Implant Pentru Refuz vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.