Judecătoare luată în vizor de ANI pentru averea pe care nu o...

Judecătoare luată în vizor de ANI pentru averea pe care nu o poate justifica. Ce probleme mai are familia magistratului

0
DISTRIBUIȚI

MACOVEI - ANI - ANCHETE

Aproape 300.000 de euro – asta e averea pe care o judecătoare nu și-o poate justifica. Este vorba despre Luminița Telbis, judecător în cadrul Tribunalului Caraș-Severin, care nu își poate justifica averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soțul ei.

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.201.624 lei, adică peste 275.000 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate de familia Telbis.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Telbis Luminița împreună cu soțul, în perioada exercitării funcției publice”, a informat ANI.

Judecătoarea a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare şi elementele identificate şi a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Luminița Telbis este soția


Vezi numărul ENORM de acuzații în cazul doctorului Telbis" href="http://www.pressalert.ro/2014/03/medicii-cercetati-pentru-luare-de-mita-lasati-libertate-vezi-numarul-enorm-de-acuzatii-cazul-doctorului-telbis/" target="_blank">medicului Sebastian Telbis
, fost șef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraș-Severin, acesta fiind trimis în judecată în anul 2014 pentru că ar fi luat mită de la peste 300 de pacienți, cărora le-a eliberat ilegal decizii de pensionare pentru grad de invaliditate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.