Locurile de veci şi serviciile din cimitirele timişorene se scumpesc. Află de...

Locurile de veci şi serviciile din cimitirele timişorene se scumpesc. Află de când şi cu cât

1
DISTRIBUIȚI

cimitir eroi

Locurile de veci din cimitrele din Timişoara, dar şi toate serviciile conexe oferite de operatorii care le gestionează se vor scumpi.

Decizia se regăseşte în cadrul unei hotărâri de consiliu local care va ajuge pe masa aleşilor locali vinerea viitoare pentru a fi adoptată.


Mai exact, în textul hotărârii se spune că „se aprobă majorarea pentru anul 2015 a tarifelor pentru serviciile funerare, a tarifelor pentru permisele de lucru şi a tarifelor de concesionare a locurilor de veci practicate în cimitirele aparţinând Primăriei Municipiului Timişoara, cu 1,07%, reprezentând rata de inflaţie stabilită pentru anul 2014, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre. Art.2: Cu aducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse şi Biroul Garaje, Cimitire, Coşerit şi Spaţii Utilitare, din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara”.

Momentan, hotărârea a fost postată pe site-ul primăriei fără a fi însoţită de un referat. Revevind la scumpirile anunţate, cei interesaţi de noile tarife care vor fi percepute pot consulta lista completă AICI.

1 COMENTARIU

  1. Sunt de acord,poate ca trebuia sa se scumpeasca mai mult; Pe de alta parte in cimitirul din Calea Lipovei este o mizerie crunta,pe langa garduri,printre morminte. Eu inteleg dar de curatenia in cimitirul asta cine se ocupa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.