Loredana Groza aduce spectacolul „Reveria” la Timişoara. Când are loc evenimentul

Loredana Groza aduce spectacolul „Reveria” la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

loredanaDiva se pregătește să revină la Timișoara, urmând să prezinte fanilor săi noul show, numit „Reveria”. Evenimentul va avea loc pe la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, pe 26 februarie, de la ora 19.30.

Loredana va ajunge la Timișoara cu show-ul „Reveria”, acesta fiind cel de-al treilea turneu de „superstar” al vedetei.


În cadrul călătoriei prin țară, artista va ajunge în 14 orașe din România. De asemenea, cântăreața va concerta și la Chișinău, în Moldova.

„Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara!! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău începând cu 23 februarie până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea, Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp!”, le-a transmis Loredana fanilor, prin intermediul Facebook-ului.

Biletele la concert pot fi procurate deja de la Filarmonica Banatul sau online de pe site-urile vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro și blt.ro, iar prețurile încep de la 60 de lei și ajung până la 150 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.