„Luna iubirii” la Teatrul Național. Ce spectacole puteți vedea

„Luna iubirii” la Teatrul Național. Ce spectacole puteți vedea

0
DISTRIBUIȚI

frumoasa si bestia27

Naționalul timișorean dedică luna februarie gesturilor de dragoste. Publicul e așteptat să trăiască emoțiile iubirii în fața scenei, timp de o lună, într-o „mini-stagiune” dedicată celui mai înălțător sentiment.

Pentru că iubirea este, înainte de toate, una dintre cele mai înalte forme de comunicare, Teatrul Național propune în luna februarie o altfel de campanie, invitându-și spectatorii să spună și să arate celor dragi că îi iubesc.

În sprijinul acestei idei vin marile povești de dragoste spuse de actorii Teatrului Național – Maria de Buenos Aires, Romeo și Julieta, Anna Karenina, Disneys Beauty and the Beast, Adam și Eva, Nopți albe, Boala familiei M, Daddy, În afara jocului, ca și celelalte spectacole programate (un program bogat, de altfel – 25 de reprezentații în cele 28 de zile ale lunii).


„Prin intermediul spectacolelor lunii februarie, Naționalul oferă fiecărui spectator în parte posibilitatea de a comunica, de a ieși din izolare, de a părăsi conștient și asumat cușca propriei individualități, de a re-învăța să simtă, să gândească și să riște să-nvingă în doi”, arată Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean.

Programul de spectacole al lunii februarie poate fi accesat la adresa http://ro.tntimisoara.com/programul-lunii/. Biletele s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), al căror program este de la ora 11.00 la ora 19.00, de marți până duminică, precum și pe www.tntimisoara.com.

Foto: Adrian Pîclișan / TNTm

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.