Maria Grapini lovește din nou pe Facebook. De ce le cere oamenilor...

Maria Grapini lovește din nou pe Facebook. De ce le cere oamenilor să meargă cu măști pe stradă

2
DISTRIBUIȚI

grapini fb

Devenită vedetă pe Facebook grație greșelilor gramaticale pe care le face, europarlamentarul Maria Grapini lovește din nou, tot pe aceeași rețea de socializare.Recent aceasta a postat o fotografie în care apare alături de mai multe femei care poartă măști.


Din arsenal nu lipsesc nici pancartele inscripționate cu mesajul „stop gripei, poartă mască”.

Practic, europarlamentarul recomandă ca pentru a evita contaminarea cu gripă oamenii să umble cu măști pe străzi. Mirată de iniţiativă o comentatoare a scris că nu este posibil ca oamenii să meargă astfel pe străzi. Grapini a replicat că „ba este doamnă.Dacă mergeţi în China sau altă ţară asiatucă veţi vedea că merg oamenii pe stdada cu masaca.Evident arunci când sunt anunţate epidemii de gripă,în mijloacele de transpirt în comun ,la scoli,sau la lucru”. Nu mai puțin de 43 de persoane au dat like inițiativei europarlamentarului.

2 COMENTARII

  1. Cei din Asia poarta mastile pentru a-i proteja pe cei din jurul lor (sa nu se imbolnaveasca). deci, nu cei sanatosi poarta masca, cei bolnavi o fac. Cel putin asta a fost explicatia pe care am primit-o cand am fost acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.