Marian Vasile despre revenirea sa pe funcţia de preşedinte al CJT: „Am...

Marian Vasile despre revenirea sa pe funcţia de preşedinte al CJT: „Am reverificat hotărârea, voi putea pune în aplicare executarea silită”. Cum îl ameninţă pe prefectul Eugen Dogariu VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

marian vasile (6)

Invitat în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, consilierul judeţean PNL Marian Vasile s-a arătat decis să revină pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, după cum a decis instanţa, în ciuda faptului că şeful CJT, Titu Bojin, susţine că postul va rămâne vacant.

„Am în faţă aici articolul 15 din Legea 54 din 2004 care spune clar că este o hotărâre cu titlu executoriu. Este clar că domnul Zanfir sau CJT pot face o contestare a suspendării. În momentul de faţă sunt vicepreşedinte al CJT. (…) De ce să se pună în aplicare doar parţial ceeea ce doreşte domnul Bojin? Domnul Zanfir şi-a luat lucrurile şi a plecat. De ce, dacă acea hotărâre de numire a sa nu mai este valabilă, revenirea mea pe funcţie să nu fie valabilă?”, a spus Vasile.

Liberalul a povestit că după schimbarea sa din funcţie, Titu Bojin, Călin Dobra, vicepreşedinte al CJT, şi Petru Juravle, consilier judeţean ex-PP-DD, au venit în biroul său alături de Florian Zanfir, noul vicepreşedinte al CJT.


„Spre deosebire de domnul Zanfir, care a venit însoţit de alţi trei colegi ca să imi ia biroul, eu i-am lăsat un răgaz civilizat să îşi ia lucurile. Am depus la registratură la CJT o cerere de punere în aplicare a hotărârii şi am menţionat că nepunerea în aplicare este o infracţiune. (…) Am avut o discuţie bărbătească cu domnul Bojin i-am spus că vreau un răspuns în scris. Domnul Bojin m-a luat pe după cireş. Că nu pot să revin, că domnul Zanfir are drept de contestare. (…) Azi, după discuţia cu domnul Bojin, am reverificat hotărârea, voi putea pune în aplicare executare silită”.

Mai mult, Vasile a acuzat că schimbarea sa ilegală din funcţie a avut loc cu concursul prefectului pe care l-a avertizat că „pisica” arătată „este deocamdată o pisică albă imaculată, dar care este menită să atragă atenţia că s-ar putea să vină alte vremuri, că poporul a făcut alte alegeri şi că ar trebui să aibă grijă cu legalitatea anumitor hotărâri”.

Deşi decis să revină la vicepreşedinte al CJT, Marian Vasile încă nu a demisionat din funcţia de consilier al primarului Nicolae Robu. „Din câte ştiu, cele două nu sunt incompatibile. Am spus din punct de vedere legal. (…) Eu sunt un tip mai civilizat decât alţii, aştept un răspuns în scris, ca să nu merg acolo cu tăvălugul. Eu zic că următoarele câteva zile îmi iau locul, sper să facă schimbările necesare la microfoane. Nu vreau să mă duc să votez în locul domnului Zanfir”. Vasile a conchis că nu se teme că va fi lăsat fără atribuţii de preşedintele CJT, Titu Bojin.

2 COMENTARII

  1. Nu are nici un talent fraerica asta. Vasilica se vede ca esti disperat de ciolan, asteapta decizia finala, lasa oameni sa faca contenstatie, stiu ca e fomica, dar nu te grabi asa tare!

  2. Vasile pastreaza-l pe Zanfir ca sofer pina va fi irevocabila sentinta .Totusi activitatea primariei ar putea fi „perturbata „de plecrea ta la cjt .Ai grija nu da vrabia din mina pe cioara din par,asteapta ca sentinta sa fie irevocabila.Zanfir acum ar poate pleca din psd oricum si-au facut treaba cu el.Se pare ca Marian nu tinteste functia de vicepresedinte ci pe cea de presedinte sperand intro inrautatire a situatiei juridice a presedintelui Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.