Mărţişoare confecţionate de copii, expuse la Poşta Mare. Cum puteţi face o...

Mărţişoare confecţionate de copii, expuse la Poşta Mare. Cum puteţi face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

spectacol sc scoala arta

Copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din cadrul Direcţiei Copilului au confecţionat pentru  în cadrul atelierelor de art-terapie mărţişoare, felicitări, tablouri şi diferite ornamente de primăvară pentru a marca ziua mărţişorului şi venirea primăverii.


Acestea vor fi expuse în cadrul expoziţiei „Adiere de primăvară cu zâmbet de copil” în incinta poştei mari, unde va putea fi vizitată în zilele de 26 şi 27 februarie, între orele 10,00-18,00. Cei care doresc să sprijine aceste activităţi de art-terapie pot oferi mici donaţii în urna care se va afla lângă stand şi va primi în schimb un mărţişor sau un mic ornament realizat de copii.

Elevii Şcolii de Arte Timişoara vor oferi, la rândul lor, un spectacol intitulat „Mărţişorul bănăţean”, care va avea loc în ziua de 1 martie, de la ora 17,00, la Iulius Mall. Spectacolul va fi susţinut de cursanţii claselor de canto muzică uşoară, pian, vioară, orgă electronică, teatru, balet şi dans modern. La spectacol participă şi grupul vocal de copii şi cercul de dans popular „Voiniceii din Banat” din cadrul şcolii de arte. Concomitent, se va desfăşura un work-shop susţinut de elevii de la clasele de artă decorativă, pictură şi grafică, unde vor fi utilizate tehnici inedite de confecţionare a mărţişoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.