Mărțișoare confecționate de micuții cu povești triste, vândute în incinta Poștei Mari...

Mărțișoare confecționate de micuții cu povești triste, vândute în incinta Poștei Mari în scop caritabil. Cum vor fi utilizați banii strânși

0
DISTRIBUIȚI

copii centru de primire in regim de urgenta timisoara

Timișorenii care au avut treabă, în ultimele două zile, la Poșta Mare au fost întâmpinați de câțiva micuți de la Centrul de Primire în Regim de Urgență din oraș. Îmbrăcați frumos, copiii s-au așezat după un stand amplasat în stânga ghișeelor, pe care au expus o mulțime de mărțișoare, felicitări, tablouri si ornamente de primăvară pe care le-au realizat în cadrul atelierelor de art-terapie.

Expoziția „Adiere de primăvară cu zâmbet de copil” a fost găzduită în zilele de 26 și 27 februarie în incinta Poștei Mari.


Timișorenii care s-au îndrăgostit de mărțișoarele și ornamentele realizate de copii au putut să le și ia acasă în schimbul unei mici donații. Banii strânși vor fi utilizați pentru a putea sprijini, în continuare, activitățile de terapie prin artă. Au cumpărat mărțișoare de la copii și ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, dar și șeful Poștei Române, Alexandru Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.