Mărțișoare în formă de ie sau tricotate, VEDETE în acest an, la...

Mărțișoare în formă de ie sau tricotate, VEDETE în acest an, la Timișoara. Cât costă cel mai scump simbol al sosirii primăverii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-537692184">

martisoare

Timișorenii care sunt în căutarea unui simbol al primăverii inedit pe care să-l ofere femeilor dragi din viața lor au de unde alege. Mărțișoare pentru toate gusturile și toate buzunarele au invadat, Piața Victoriei, în ultimele zile.

De departe, cele mai apreciate mărțișoare sunt cele sub formă de ie sau cele cu motive tradiționale, care pot fi cumpărate cu doar 4 lei. De asemenea, printre preferatele timișorenilor se numără și mărțișoarele tricotate, care se vând cu 5 lei bucata. Floarea soarelui, bufnițe, Hello Kitty, buburuze, ciuperci sau fluturi sunt doar câteva din formele pe care le iau mărțișoarele tricotate care pot fi cumpărate din Piața Victoriei.

IMG_8090

Un timișorean inventiv s-a gândit să realizeze mărțișoare parfumate din ceară, lucrate manual, și spune că are mare succes cu ele, asta pentru că le vinde cu doar doi lei. Totodată, o altă comerciantă a realizat niște simboluri ale primăverii cu totul speciale și s-a decis să picteze câteva scoici, de care a legat un șnur alb cu roșu, care pot fi cumpărate cu 5 lei bucata.

La fel ca în anii precedenți, nu lipsesc mărțișoarele cu pietre Swarovski, aurite sau cu pietre semiprețioase, care sunt și cele mai scumpe. Un astfel de simbol al primăverii poate fi cumpărat din Piața Victoriei chiar și cu 60 de lei. Timișorenii care stau prost cu banii pot achiziționa din centrul orașului mărțișoare și cu 0,50 de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.