Mărțișoare gustoase din partea unei asociații timișorene. Pentru ce vor fi folosiți...

Mărțișoare gustoase din partea unei asociații timișorene. Pentru ce vor fi folosiți banii obținuți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-499627711">

martisor (4)

Mărțișoare gustoase pentru toată lumea – asta au împărțit astăzi membrii Look Inside, pe strada Mărășești din Timișoara, cu ocazia zilei de 1 Martie. Tinerii și-au umplut standul cu mai multe coșuri cu mere care aveau atașate la codiță mesaje motivaționale precum „Cât iubești, ierți” sau „Orice lucru are frumusețea lui, dar nu oricine o vede”.

Cine dorea un „MĂRțișor” gustos nu trebuia decât să doneze o sumă pentru asociața Look Inside. Banii primiți se vor îndrepta spre proiectele sociale marca Look Inside care se vor desfășura în perioada următoare.

„Am făcut niște mărțișoare handmade pe care l-am oferit pe bază de donație. Toți bănuți pe care îi strângem îi vom folosi în proiectele noastre sociale pentru a-i ajuta pe cei din jur necondiționat. Am venit de la ora 12.00 și vom sta până la ora 18.00”, ne-a explicat Oana Topală, membră Look Inside.

Oamenii au fost încântați de idee, dar și nerăbdători să gute un „MĂRțisor” și să citească mesajele motivaționale. „Este tare interesant ce se întâmplă aici. Nu am mai văzut așa ceva”, a spus un timișorean.

Membrii Look Inside pregătesc o acțiune și mâine, în Piața 700, unde vor fi prezenți de la ora 11.00 și le vor oferi oamenilor îmbrățișări gratuite de 1 Martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.