Mesajul HALUCINANT al omului de afaceri Florin Măran, anchetat de DNA, în...

Mesajul HALUCINANT al omului de afaceri Florin Măran, anchetat de DNA, în care recunoaște că a dat mită și a înșelat

1
DISTRIBUIȚI

florin maran perchezitii08_resize

Florin Măran, tatăl finului președintelului Consiliului Județean Timiș Titu Bojin, anchetat de DNA pentru evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani și uz de fals, s-a „spovedit” într-un e-mail trimis angajaților firmei sale.

Conform redesteptarea.ro, mai multe persoane, majoritatea angajate ale firmei Tehnocer, patronată de Măran, au primit sâmbătă un mesaj ciudat de la omul de afaceri. Cu numeroase referiri la Biblie, e-mailul dezvăluie revelațiile avute de Florin Măran în urma problemelor cu legea, dar și câteva destăinuiri.

„Am cercetat astazi foarte mult despre femeia cinstita din Proverbe 31:10-31 si am avut multe lucruri practice de invatat de aici, le-am luat pt mine si mi-au facut mult bine.


Greu mai gasesti astazi un om cinstit (cel mai greu gasesti o femeie cinstita), se spune ca este mai de pret decat rubinele, decat margaritarele (ver 10). La fel si un angajat cinstit, un sef cinstit, o firma cinstita, cred ca este de mare pret si vor fi si va fi binecuvantata”, își începe Măran destăinuirea.

Mesajul are o parte care amintește de descinderile procurorilor DNA acasă la Florin Măran, în același paragraf omul de afaceri vorbind și despre banii pe care i-a returnat statului. “Versetul 18 m-a socat de-a dreptul: vede ca este bun castigul (ca munca ei merge bine) si lumina nu i se stinge noaptea (m-am intrebat cum a fost castigul nostru obtinut prin relatii, mita, inselatorie, furt, minciuna, scandaluri intre angajati si sefi, lenevie, delasare, conflicte etc si mi-am dat raspuns imediat: pt ca nu am avut un castig bun, Domnul ne-a luat lumina si nu mai vedem, ne certam, ne reprosam unii altora, se fura, se minte, se linguseste si se arunca pe altii, si mie mi s-a aprins lumina in intunericul in care eram, dar de catre procurorii de la DNA, la 6 dimineata, trimisi de Domnul sa-mi arate ca nu am un castig bun, ca munca nu merge bine (ver 18)”, a mai scris omul de afaceri, care continuă, prin interemediul acelorași versete biblice adaptate, să le recomande subordonaților săi pocăința și munca cinstită pentru a avea o plată pe măsură.

Omul de afaceri Florin Măran este acuzat, alături de alte persoane, evaziune fiscală, constituirea unui grup infracţional organizat, spălarea banilor, uz de fals în formă continuată şi a ales să-și ușureze situația –  și-a recunoscut faptele și deja a plătit o mare parte din prejudiciul de 12.332.819,24 lei.

1 COMENTARIU

  1. Marturisirea acestui om luminat de Dumnezeu, ,, socheaza” pe cel care a scris acest articol. ,, Mesaj halucinant”, ce titlu pompos. Faprul ca derbedeii care stau in fruntea acestei tari fura de dimineata pana seara, nu mai este halucinant. Faptul ca presa si televiziunea bombardeaza mintea a milioane de romani cu mizerii si fapte anti sociale, nu mai este halucinant. Faptul ca traim intr-o tara unde fara spaga nu ai loc nicaieri, nu mai este halucinant. Ce paradox. Traim intr-o tara care se declara 99% crestina, iar un crestin are caracter si bun simt sa marturiseasca starea rea in care s-a gasit si a trait, si ,, mesajul devine halucinant”. Plagiatura d-lui Ponta nu mai este halucinanta. Rusine domnule sau doamna care aa-ti scris acest articol. Respect profund d-le Florin Maran. Dumnezeu va binecuvanta gestul si umilinra de care ai dat dovada. Poate in urma pocaintei tale vor avea onoarea, bunul simt si tovarasii Voiculescu, A. Nastase, V. Ponta si multi, multi altii, sa iasa in fata natiunii romane sa mmarturiseasca golaniile, hotiile si jafurile pe care le-au comis fata de poporul roman. Respect domnule Maran. Cine are urechi de auzit sa auda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.