Ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, despre Poșta Română, la Timișoara: „Compania trebuie să...

Ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, despre Poșta Română, la Timișoara: „Compania trebuie să ajungă la nivelul celor din Uniunea Europeană”

2
DISTRIBUIȚI

posta

Sorin Grindeanu, ministrul Comunicațiilor, dar și Alexandru Petrescu, directorul Poștei Române, s-au întâlnit, astăzi, la Timișoara cu sindicaliștii din Poștă, pentru a le asculta ofurile.

După terminarea întâlnirii, ministrul a făcut câteva declarații cu privire la activitatea Poștei Române. Astfel, Sorin Grindeanu a ținut să precizeze că Poșta va trebui să fie modernizată, pentru a putea rezista. „Compania trebuie să-și diversifice oferta către cetățean, să ofere tot felul de servicii cetățenilor care să crească veniturile companiei, să aducă Poșta Română la nivelul companiilor de același tip din Uniunea Europeană. Este nevoie, în mod cert, de un flux de capital prin care această structură să poată fi modernizată”, a explicat Sorin Grindeanu. Pentru că este preocupat de soarta Poștei Române, ministrul Comunicațiilor a precizat că a propus un secretar de stat din domeniul poștal.

La rândul său, Alexandru Petrescu a ținut să precizeze că investițiile în Poșta Română trebuie să fie orientate cu prioritate spre zona tehnologiei.


„Noi suntem nepermis de întârziați în ceea ce înseamnă upgradare pe această zonă. Trebuie să mergem spre zona de tehnologie să putem să rămânem pe piață, avem nevoie de infrastructură IT solidă. Pe zona de curierat, Poșta Română a pierdut foarte mult teren în fața companiilor private”, a precizat directorul Poștei Române. Alexandru Petrescu a mai adăugat că ar fi nevoie de aproximativ 15-17 milioane de euro „ca să avem un fel de ABC al tehnologiei”.

Atenționat de un jurnalist cu privire la starea în care se află clădirea în care funcționează Oficiul Poștal Timișoara 1, de pe Bulevardul Revoluției, Alexandru Petrescu a afirmat că, în viitorul apropiat, este posibil să se aloce fonduri pentru modernizarea clădirii. În unele locuri, atunci când plouă, apa se scurge în interiorul clădirii. De curând, Oficiul Județean de Poștă Timiș are un nou șef, și anume Nicolaie Avram.

2 COMENTARII

  1. posta romana este sub orice critica in materie de organizare , servicii,relatii cu publicul,etc….
    cea mai buna solutie : vindetio cat mai repede ,ca voi NU sunteti in stare sa o reformati,ci numai sa cheltuiti bani a proasta pe diverse programe,cu aceleasi ,,epave” depasite de timp,care fac orice numai de client sa nu auda !

  2. Cu spagarul asta de grindeanu sigur vor fi performante. DNA va rog sa-i verficati pe toti spagarii astia…Ciobanu traieste din spaga de pe contrabanda de tigari, voteaza legi dar daca-i dati aa scrie un text dupa dictare veti constat ca nici sa scrie nu stie….din saibar la AEM dupa cate o facultate privata facuta pe spaga la Arad a ajuns mare politician….Grindianu si Suciu tin in spate toti evazionistii din judet….grindeanu poate spunebce avea in plicurile primite inainte de campania electorala…iar Suciu poate spune ce spaga a primit de la Jupanul cerealelor si Popara evazionistul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.