Ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu: „Elena Udrea face un spectacol, încearcă să se...

Ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu: „Elena Udrea face un spectacol, încearcă să se victimizeze”. De ce crede că Traian Băsescu, de fapt, nu tace VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Elena Udrea a făcut, în ultimele zile, o serie de dezvăluiri incendiare, după ce a intrat în vizorul DNA. Astfel, cea supranumită „blonda de la Cotroceni” a început să-i atace atât pe Florian Coldea, șeful interimar al SRI, cât și pe Laura Codruța Koveși, șefa DNA. Totuși, Sorin Grindeanu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, a declarat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că din punctul său de vedere Elena Udrea încearcă să se victimizeze și nu crede că are și dovezi care să susțină ceea ce spune.

„Sunt acuzațiile unei doamne care face un singur lucru. În urmă cu ani de zile se spunea că au venit ăștia de la putere să se ocupe de mine, se vorbea despre dosare politice, mă arestează pesediștii, mă arestează Traian Băsescu. Asta face și Elena Udrea acum, doar că duce discursul la un alt nivel.


Vorbim de o doamnă care are trei cereri pentru încuviințare a arestării preventive care încearcă ce au încercat și alții, să se victimizeze. Nu am văzut nicio probă pe ceea ce vorbește Elena Udrea”, a comentat Sorin Grindeanu.

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale a mai ținut să precizeze că Elena Udrea face un spectacol în acest moment și că îi pare rău de ea, ca femeie, că a ajuns în această situație. „Noi vorbim de un spectacol pe care-l face Elena Udrea, încearcă să se victimizeze, ea face mai mult show. Dacă o parte din lucrurile pe care Elena Udrea le spune sunt adevărate, dar eu am convingerea că nu e așa, atunci există probleme în ceea ce înseamnă conducerile acestor structuri”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Întrebat de către moderatorul emisiunii de ce crede că Traian Băsescu tace în acest scandal Elena Udrea -SRI, ministrul Grindeanu a adăugat că, din punctul său de vedere, fostul președinte al României nu tace. „Nu credeți că ceea ce spune Elena Udrea sunt de fapt vorbele lui Traian Băsescu? Nu toate, dar cred că există o comunicare între cei doi sau poate o detașare față de ce a însemnat cel mai onest candidat”.

2 COMENTARII

  1. Esti jalnic Grindene ,se vede ca tea batut grindina-n cap cand erai mic si nu ti-i revenit nici pana acum ,sperante mai sunt ,poate dupa ce cadeti iar in cap de la carma tarii.Insanatosire grabnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.