Monica Tatoiu, așteptată la Universitatea de Vest din Timișoara. Despre ce le...

Monica Tatoiu, așteptată la Universitatea de Vest din Timișoara. Despre ce le va vorbi studenților

1
DISTRIBUIȚI

monica tatoiu

Studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara sunt încurajați să reușească în carieră de mari personalități ale vieții publice românești, în cadrul unui proiect european. La sfârșitul anului trecut, cosmonautul Dumitru Prunariu le-a vorbit tinerilor despre cum a reușit să zboare în spațiul cosmic, iar în această lună alte trei personalități sunt invitate la UVT.

Astfel, mâine, Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby, va susține în fața studenților de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UVT o Conferință de Management al Carierei, care se desfășoară cu începere de la ora 13.00.


Iar joi, 26 februarie, conferința va fi susținută de Monica Tatoiu, doctor în Matematică și femeie de afaceri, Vlad Icleanu, președintele executiv ARDOR Banat, și Anton Anton, fost ministru al Educației, Cercetării și Tineretului.

Proiectul „Studenții de azi, profesioniștii de mâine” vizează creșterea șanselor de angajare a absolvenților, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orienta­re profesională.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.