Negocierile pentru achiziționarea Colegiului Bănățean, în pas de melc. De ce speră...

Negocierile pentru achiziționarea Colegiului Bănățean, în pas de melc. De ce speră primarul Robu să obţină o reducere de la Ordinul Călugăriţelor de la Notre Dame

0
DISTRIBUIȚI

obradovici1-34525

Negocierile dintre Primăria Timişoara şi Ordinul Călugăriţelor de la Notre Dame pentru achiziţionarea clădirilor în care funcţionează Colegiul Național Bănăţean şi Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” decurg anevoios. La finele săptămânii trecute, problema a reapărut în atenţia consilierilor locali, după ce consilierul PSD Ramona Olteanu a menţionat că primăria ar trebui să găsească o soluţie şi pentru clădirea situată în imediata apropiere a Colegiului Bănăţean, decoarece aceasta este practic în paragină, cu toate că este un imobil istoric.

Legat de negocierile pentru achiziţionarea Colegiului Bănăţean edilul şef Nicolae Robu a declarat că „nu sunt încă finalizate.


Chiar și săptămâna trecută au avut loc discuţii. Noi dorim să ajungem cât mai repede la o înțelegere, astfel încât clădirea să intre în posesia primăriei. Sperăm ca proprietarii să înțeleagă că acolo va funcționa o școală și să nu aibă foarte mari pretenții financiare”.

colegiu banatean deschidere.

Vă reamintim că Primăria Timișoara vrea să cumpere clădirile în care funcționează Colegiul Național Bănăţean şi Liceul Teoretic „Dositei Obradovici”, decoarece chiria lunară pentru cele două imobile este de de 21.250 de euro. Conform edilului, negocierile ar putea fi finalizate chiar în această săptămână. Cât despre clădirea de lângă colegiu, autorităţile au în plan să o renoveze cel mai probabil cu bani de la bugetul local, imediat după ce colegiul va fi achiziţionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.