Noul șef al Poliției Timiș, comisarul șef Ion Mirescu, vine astăzi la...

Noul șef al Poliției Timiș, comisarul șef Ion Mirescu, vine astăzi la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2107547103">

mirescu ion 2

Comisarul șef Ion Mirescu va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Ion Mirescu, cel care până acum a condus Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, a fost numit, săptămâna trecută, ca inspector-șef intermar în fruntea Poliției Timiș.

Vom discuta despre „cutremurul” din IPJ Timiș, despre corupția din instituția pe care o va conduce cel puțin temporar, dar și despre perioada petrecută în fruntea Poliției de Frontieră Timișoara.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. D-le. Mirescu aveti de gand sa lucrati in continuare cu actualii sefi de la servicii, sectii si politii orasenesti? V-ati gandit cumva la o evaluare obiectiva a acestora? Daca aveti in gand sa-i pastrati pe actualii sefi pe aceleasi locuri ,,caldute” nu cred ca se va schimba ceva in acest inspectorat, lucrurile vor merge in continuare ca si pana acum. Daca doriti o curatire totala a sistemului existent in acest timp va sugerez declansarea de indata de controale tematice pentru evaluarea activitatii manageriale a sefilor aflati in functii si a unitatilor pe care le conduc acestia. Daca controalele vor fi corecte veti fi surprins de cele constatate. Va doresc spor la treaba! (ca aveti mult de lucru)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.