O companie de TOP din Statele Unite face angajări la Timişoara. Care...

O companie de TOP din Statele Unite face angajări la Timişoara. Care este profilul candidatului ideal

0
DISTRIBUIȚI

foto-studentii-de-la-utcn-la-job-pentru-o-zi1363882191-640x360

3Pillar Global, una dintre cele mai importante companii americane de servicii IT, prezentă pe piaţa din România din 2009, va angaja peste 100 de specialişti IT în 2015 pentru a acoperi nevoile de extindere ale companiei în centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca şi Timişoara, conform businessmagazin.

În cele două centre 3Pillar Global lucrează în prezent 300 de angajaţi, iar ţinta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 400.


Poziţiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar şi seniori cu experienţă dovedită între 2 şi 5 ani, care să acopere funcţiile de programare şi testare.

Se urmăresc în special competenţe de Java şi Phyton, dar şi alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicaţii web şi mobile, notează comunicatul emis de companie. “Am ales să extindem operaţiunile din Cluj-Napoca şi Timişoara datorită nivelului ridicat al specialiştilor IT din cele două oraşe”, declară Cătălin Ştef, director general 3Pillar Global România şi senior vicepresident pentru operaţiunile companiei la nivel global.

Din cei 600 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 100 în City Business Centre Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.