Aventură în ajun de 1 martie: o femeie l-a închis pe un...

Aventură în ajun de 1 martie: o femeie l-a închis pe un cetățean italian în casă și a plecat cu cheile. Ce s-a întâmplat de fapt

0
DISTRIBUIȚI

italian blocat in casa

Pompierii, o ambulanță, dar și un echipaj de polițiști de la Secția 3 Timișoara s-au deplasat de urgență pe strada Bujorilor din oraș pentru a-l elibera pe un italian rămas blocat în apartament, după ce o femeie a plecat cu cheile.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost vizitat de o femeie, iar ulterior a vrut să plece în oraș. Italianul și-a căutat cheile în toată casa, dar nu le-a găsit. În acel moment și-a dat seama că femeia care l-a vizitat a plecat cu tot cu chei și l-a închis în casă.


Acesta a sunat imediat la 112 și a anunțat incidentul.

În acest moment, echipajul de pompieri din cadrul ISU „Banat”, sosit la fața locului, încearcă să deblocheze ușa cetățeanului străin, deși în primă fază acesta s-a opus, pe motiv că nu vrea ca ușa să fie distrusă.

UPDATE În momentul în care a ieșit din casă, cetățeanul italian le-a spus polițiștilor că a fost jefuit de două femei. Acesta a depus plângere împotriva celor două individe care i-ar fi furat banii din casă, dar și mai multe documente, după care l-au încuiat în casă. „Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. O echipă de criminaliști a ridicat mai multe probe de la fața locului pentru a le identifica pe cele două femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.