O nouă notă internă marca Nicolae Robu. Pentru ce abateri le-a transmis...

O nouă notă internă marca Nicolae Robu. Pentru ce abateri le-a transmis subordonaților din Primăria Timișoara că va chema el însuși DNA-ul

1
DISTRIBUIȚI

robu (8)

Primarul Nicolae Robu este un „fan” al notelor interne prin care își atenționează subordonații sau le dă anumite dispoziții, iar mai multe dintre acestea au ajuns, spre nemulțumirea sa, în atenția publică.

O nouă astfel de notă a apărut astăzi în presă.


Îngrijorat de activitatea intensă a procurorilor anticorupție în ultima perioadă, edilul-șef le recomandă angajaților primăriei atenție sporită în privința banilor publici.

„Reiterez apelul ca în tot ce faceți să acționați cu maximă rigoare în privința respectării legii. Acordați o atenție specială achizițiilor publice, decontărilor de lucrări, decontărilor aferente proiectelor/eventimentelor culturale și sportive – inclusiv celor desfășurate în cadrul asociațiilor care au Primăria/Consiliul Local ca membru asociat – și, în general, activităților susceptibile de vulnerabilități. Ținând seama de numărul mare de cazuri de trafic de influență și/sau luare de mită dezvăluite de diverse organe de anchetă în țara noastră, îmi fac datoria să atenționez că, dacă voi afla că astfel de practici au loc în Primăria Timișoara, voi sesiza imediat, eu însumi, organele abilitate să se ocupe de așa ceva, fără niciun menajament”, spune primarul Nicolae Robu în nota internă publicată de Opinia Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. Corect!! Atata timp cat primarul nu semneaza nici un act ce reprezinta bani in primarie sigur ca poate sa cheme pe cine doreste. Dar chestionati va rog cum s-au facut parcarile in Soarelui cum s-au taiat arborii, intrebati ce documente exista in acest sens si la comada cui au fost executate acele lucrari fara nici o autorizatie. Ce tupeu trebuie sa ai cand arunci vina pe alti, cat timp tu doar bati cu pumnul in masa si ameninti ca daca nu se executa ceea ce ordoni vei fi dat afara….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.