Obiective turistice uitate din Timiș, promovate online. Cum poți contribui și tu

Obiective turistice uitate din Timiș, promovate online. Cum poți contribui și tu

0
DISTRIBUIȚI

lacul.surduc (Medium)

Lacul Surduc, Băile Buziaș sau Cula Ciacova sunt doar câteva din multitudinea de atracții turistice din județul Timiș, însă sunt prea puțin vizitate. Pentru a promova turismul în județul nostru, reprezentanții Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în Timiș s-au pus pe treabă și a dezvoltat un site și o pagină de Facebook.

Pe site-ul turismtimis.ro, dar și pe pagina de Facebook „Turism în Timiș”, timișorenii, dar nu numai, pot găsi locurile din județ care merită vizitate. „Pe prima pagină apar locurile turistice cele mai interesante. Noi încercăm să îmbunătățim pagina și să le oferim oamenilor un motiv care să îi convingă să viziteze aceste locuri.


Avem și rubrica Turist în Timiş, unde cei care au vizitat anumite locuri pot trimite poze şi informaţii despre obiective turistice, iar noi le vom adăuga pe site”, a explicat Robert Kristof, cel care administrează site-ul.

APDT își propune să atragă cât mai mulți turiști în județ, dar și să îi facă pe timișoreni interesați de frumusețile zonei. „Vom căuta și un specialist în geografie care să vadă și să indice locurile din județ. Trebuie să găsim soluții pentru a promova obiectivele turistice”, a spus Delia Barbu Sescu, directorul asociaţiei.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș va organiza o conferință de presă vineri, în stațiunea balneoclimaterică Buziaș, unde se va discuta despre așteptările și problemele referitoare la obiectivele turistice din județ și se vor propune soluții. Vor fi invitați reprezentanți ai Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România și ai Autorității Naționale pentru Turism. De asemenea, vor participa reprezentanții mai multor agenții de turism, consilieri județeni, dar și primari ai localităților din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.