OFICIAL Au început înscrierile pentru spaţiile de la Incuboxx. De ce acte...

OFICIAL Au început înscrierile pentru spaţiile de la Incuboxx. De ce acte au nevoie firmele interesate

0
DISTRIBUIȚI

incuboxx

Incuboxx, locația cu spaţii la preţuri avatajoase pentru afaceriştii din Timişoara, stă încă gol. Municipalitatea are însă veşti bune, pentru că recent s-a dat startul înscrierilor pentru ocuparea spaţiilor. Centrul are demisol, parter şi patru etaje cu birouri speciale pentru a găzdui afacerişti, și a fost inaugurat în aprilie 2014.

De această infrastructură pot beneficia firme care activează în domenii IT&C precum securitate IT, depanare calculatoare, proiectare reţele de calculatoare şi crearea de programe informatice specializate consultanţă IT, asistenţă tehnică – mentenanţă IT, recuperare date, web-design, înregistrare domenii şi web hosting.

Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că „trebuie să mediatizăm că se desfăşoară acest proces de primire de solicitări de-a lungul timpului, când am tatonat piaţa dacă ar fi interes pentru astfel de spaţii cum oferim noi, feedback-ul a fost pozitiv, lumea era interesată de spaţii.


Chiria este mult sub nivelul pieţei, condiţiile sunt foarte bune şi este avantajos să fii într-un spaţiu aflat în perioada de incubare. Este avantajos să fie totul la dispoziţie, să aibă aparatură pusă la dispoziţie. (…) Este avantajos şi pentru că la nivelul conducerii Incuboxx va exista receptivitate şi faţă de nevoile firmelor, dacă li se va cere de exemplu să li se mijlocească legătura cu contabili, va exista aplecare şi înspre astfel de facilităţi pentru firmele incubate”.

Condiţiile complete pe care trebuie să le îndeplinească firmele care doresc să se înscrie, dar şi actele necesare se găsesc pe site-ul Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.