Părinții din județul Timiș, așteptați să completeze cererea de înscriere la ora...

Părinții din județul Timiș, așteptați să completeze cererea de înscriere la ora de Religie pentru copiii lor. Până când poate fi depusă

1
DISTRIBUIȚI

ora de religie

Părinții ai căror elevi învață în școlile din județul Timiș și care doresc ca aceștia să participe la ora de Religie sunt așteptați să completeze o cerere în acest sens. Vă reamintim că Ministerul Educației a anunțat că Religia a devenit materie opțională încă din luna martie a acestui an.


Copiii ai căror părinți nu depun o cerere de înscriere, nu vor face Religie în semestrul doi.

Cererea de înscriere la ora de Religie poate fi depusă de către părinți până în data de 27 februarie la secretariatul școlilor în care elevii învață, urmând ca Inspectoratul Școlar Județean Timiș să înainteze datele centralizate Ministerului Educației la data de 6 martie.

„Curtea Constituţională a României a decis (Decizia nr 669/2014) că participarea la ora de Religie se face numai în baza unei cereri scrise a elevului major, a părintelui sau a tutorelui elevului minor. Cererea tip se poate găsi la şcoală sau se poate descărca de pe site-ul www.patriarhia.ro. Mutiplică o cerere şi ofer-o prietenilor tăi care au copii! Ascultă vocea copilului tău!”, îi îndeamnă reprezentanții Arhiepiscopiei Timișoara pe părinți.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca cei de la curtea constitutionala ar trebui schimbati, in frunte cu acel bosorog, numit zegrean, care din cauza senilitatii, face numai timpenii. Actionati pina nu e prea tirziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.