Patroni de bijuterie, bănuiți de evaziune fiscală. Unde au avut loc percheziții

Patroni de bijuterie, bănuiți de evaziune fiscală. Unde au avut loc percheziții

1
DISTRIBUIȚI

bijuterii aur

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează două bijuterii ai căror patroni făceau evaziune fiscală. Faptele de evaziune au fost comise în perioada 2013 – 2014, alături de acestea fiind începută urmărirea penală și pentru fapte de corupţie.

Astăzi, în baza unei autorizaţii emise de către instanţă, sub coordonarea procurorilor, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au efectuat percheziţii în 7 locaţii situate pe raza judeţului Caraş-Severin, precum şi a judeţelor Suceava, Bistriţa Năsăud, Mureş şi Sibiu.


„Percheziţiile vizează sediile a 2 societăţi comerciale specializate în activităţi de comercializare a bijuteriilor de aur, precum şi puncte de lucru ale acestor societăţi, care s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor bugetului de stat”, au transmis procurorii cărășeni.

În cauză se beneficiază de sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie- Serviciile Judeţene Anticorupţie Caraş-Severin, Suceava, Bistriţa Năsăud, Mureş şi Sibiu, al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, al Serviciului Român de Informaţii, precum şi al structurilor de intervenţie specializate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin şi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. ar fi interesant de stiut daca pe linga tva si impozitul pe profit ce taxe trebuie sa mai plateasca o bijuterie, ACCIZE poate, care ar putea sa fie adevarata cauza a evaziunii din bransa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.