Pericol dublu: un tânăr fără permis de conducere, surprins de polițiști în...

Pericol dublu: un tânăr fără permis de conducere, surprins de polițiști în timp ce conducea băut. Câte amenzi s-au dat în weekend în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 18

Un tânăr de 20 de ani s-a plimbat în voie la volanul unei mașini, în cursul zilei de ieri, fără să își facă griji pentru faptul că nu are permis de conducere și este în stare de ebrietate.

Acesta și-a dat seama de cât de gravă este situația abia atunci când a dat nas în nas cu polițiștii.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal.

Nu este singurul șofer care a trecut în zilele de weekend prin mâna polițiștilor Serviciului Rutier Timiș. Agenții de circulație au acționat pe raza întregului județ pentru a-i mai domoli pe șoferii indisciplinați.

În total aceștia au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, 162 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Fără permise de conducere au rămas 33 de șoferi, iar cu dosare penale s-au ales opt. Nu au scăpat nici cei care nu au purtat centura de siguranță și totodată au mai fost reținute cinci certificate de înmatriculare.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu atenție și să respecte regulile de circulație, pentru că polițiștii vor acționa și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.