Phaser a lansat nou videoclip, cu un concert la Timişoara FOTO

Phaser a lansat nou videoclip, cu un concert la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2094720446">

phaser (4) [1024x768]Lansarea noului videoclip al formaţiei timişorene Phaser, desfăşurată joi noaptea la Scottish Pub, a avut parte de un public numeros, care a savurat pe deplin recitalul pus la cale de formaţia care o are ca solistă pe Carina.

«Mi-e dor de el» poate fi o surpriză, o declaraţie de iubire, o amintire. Când spunem «mi-e dor de el», îl avem pe celălalt în minte, în suflet şi este în noi. Ne este dor de cineva drag, de cel pe care îl iubim, îl dorim, îl aşteptăm. Uneori chiar ne dăm seama că suntem îndrăgostiţi când simţim că ne e dor de celălalt, că o zi e prea lungă pentru a nu-l vedea, că numărăm clipele până când ne vom săruta din nou”, spun membrii trupei despre noul videoclip.

Muzica şi textul piesei au fost realizate de George Hora, iar producţia şi master-ul au fost făcute la Studio 66 Records. După concertul susţinut de Carina (voce), Radu (bass), Sebi (chitară), Lucian (clape) şi Arnold (tobe), distracţia a continuat cu un set susţinut de rezidentul locaţiei, Vali Florea.

Foto: Cimil Cosmin

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.