Poliția Rutieră Timiș are un nou șef interimar. Cine este Petru Rumega...

Poliția Rutieră Timiș are un nou șef interimar. Cine este Petru Rumega și unde a mai activat

2
DISTRIBUIȚI

646x404

Comisarul-șef Petru Rumega, 38 de ani, a fost împuternicit, luni, la comanda Serviciului Poliției Rutiere Timiș. După ce a fost reținut fostul șef, comisarul șef Marcel Crăciunescu, acuzat într-un dosar de corupție de patru fapte de luare de mită, la comanda Serviciului a venit comisarul Liviu Cristean.


Conducerea IGPR a hotărât să schimbe interimatul la Poliția Rutieră. Astfel, de luni, comisarul șef Petru Rumega a fost împuternicit să execute funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere Timiș. Rumega vine din funcția de șef al Biroului Control Intern al Poliției Timiș. În trecut, el s-a aflat la conducerea Serviciului Poliției Rutiere (între noiembrie 2010 și octombrie 2012). Ulterior a devenit șef de birou Combaterea Infracționalității contra Patrimoniului, în cadrul Serviciul de Investigații Criminale, apoi, din 2013, a trecut la comanda Controlului Intern.

În trecut, respectiv din 2003, Rumega a activat la Serviciul Cercetări Penale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, iar din 2009 și-a desfășurat activitatea ca ofițer de poliție judiciară la Serviciul Rutier. Comisarul șef Petru Rumega s-a încadrat în poliție în anul 1999.

Foto: Adevărul

2 COMENTARII

 1. Buna seara. In sfarsit un om competent si cu capul pe umeri, ca la rutiera erau la moda doar ofiteri fara academie, fara minte, pusi pe bani si cumetrie. MULT NOROC SI SUCCES D-le RUMEGA, mai aveti lucratori competenti acolo, dar si multe lichele, faceti curatenie.

  • pe mine o sa ma lamureasca ca se schimba ceva la politia rutiera cind:
   – ca peste tot in lumea civilizata politistii pedepsiti o sa ajunga la politia rutiera, nu pilosii sau cei care dau spagi pentru ca acolo (se spune) ca se cistiga bani
   – politia chiar o sa faca ordine pe strazi si nu o a sa stea la pinda in locuri linistite pt a vina contraventii marunte (circotasii spun ca fac asta pt ca acolo pot sa ceara spagi). am ajuns cind se face verde la semafor sa ma asigur ca nu vine un bou pe rosu.
   – politistul trebuie sa fie exemplu pt soferi, sa conduca cu centura pusa, sa nu vorbeasca la telefon fara dispozitive miini libere, sa nu parcheze aiurea etc
   succes in activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.