PREMIERĂ Constructor de drum, AMENDAT de poliţişti pentru craterele din şosea. Ce...

PREMIERĂ Constructor de drum, AMENDAT de poliţişti pentru craterele din şosea. Ce sumă trebuie să plătească

0
DISTRIBUIȚI

groapaDrumul plin de gropi le-a adus constructorilor o primă amendă în acest an. Constructorul care repară DN76 Deva-Brad au fost sancţionate cu 21 de puncte de amendă, adică peste 2.000 de lei, de Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara pentru gropile de pe podul de la Şoimuş care face legătura cu autostrada A1 Deva-Sibiu.

“Am luat măsura sancţionării pentru aducerea carosabilului la viabilitatea necesară astfel încât autovehiculele să circule în condiţii optime.


Măsura a fost luată de noi prin aplicarea art. 105 alineatul 4 din Ordonanţa nr. 195/2002 constând în aplicarea unei sancţiuni contravenţionale de 21 de puncte de amendă. Punctul de amendă este de 97,5 lei”, a spus șeful Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul şef Dan Micu,

DN 76 Deva – Oradea se află în reabilitare de aproape doi ani, iar de sectorul Deva-Brad în care este cuprins şi podul de la Şoimuş care face legătura cu autostrada A1 Deva Sibiu, se ocupă asocierea Selina – Doprostav. Reabilitarea podului efectiv este programată să înceapă abia în această primăvară însă între timp constructorul trebuie să se ocupe de întreţinerea carosabilului. Asfaltul de pe podul de peste râul Mureş de la Şoimuş s-a degradat mai ales în ultimele luni de când porţiunea de autostradă Deva – Orăştie a fost deschisă traficului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.