PRESSALERT.ro, dat în judecată de condamnatul Dorin Cândea pentru că-i este prejudiciată...

PRESSALERT.ro, dat în judecată de condamnatul Dorin Cândea pentru că-i este prejudiciată activitatea politică

7
DISTRIBUIȚI

dorin-candea-3 flip

Dorin Cândea, fost consilier judeţean PDL, trecut acum la PSD şi unul dintre protejaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a dat în judecată PRESSALERT.ro, la trei ani după ce am dezvăluit, când era director al Registrului Auto Român, faptul că a fost condamnat pentru înmatricularea de maşini cu documente falsificate. De asemenea, PRESSALERT.ro a prezentat legăturile acestuia cu mafiotul Sergiu Băhăian, aşa cum au stabilit procurorii DIICOT. De asemenea, site-ul nostru a relatat despre faptul că Dorin Cândea a fost numit cu susţinerea lui Bojin din nou la RAR Timiş, dar a fost demis la scurt timp.

În acţiunea depusă la Judecătoria Timişoara împotriva jurnaliştilor Dragoş Boţa şi Loredana Codruţ, Cândea îşi motivează acţiunea prin faptul că „pârâţii desfăşoară împotriva subsemnatului o campanie denigratoare cu scopul vădit de a-mi prejudicia în mod special imaginea publică şi activitatea politică, prin publicarea pe site-ul www.pressalert.ro a mai multor articole prin care se urmăreşte atingerea gravă a drepturilor nepatrimoniale aparţinând subsemnatului, constând în onoare, demnitate, reputaţie, imagine, viaţă privată şi de familie”.


 Cândea solicită daune morale de 30.000 euro şi ştergerea tuturor articolelor de pe site în care se vorbeşte despre faptele sale.

PRESSALERT.ro consideră această acţiune ca fiind una de încercare a îngrădirii libertăţii presei în condiţiile în care rolul jurnalistului este acela de a informa publicul inclusiv despre activităţile şi acţiunile politicienilor. Nu vom ceda acestor presiuni şi vom continua să ne respectăm statutul de jurnalişti şi să prezentăm toate informaţiile relevante opiniei publice, cu riscul de a deranja interesele unora.

7 COMENTARII

 1. Tovarasul Candea nu stie de fapt ce e onoarea, nici demnitatea, dat fiind faptul ca el nu s-a nascut cu asa ceva.
  Noi va sustinem.
  Keep up the good work.

 2. Baaaaa…serios????ace brice și carice lame și chiloți de dame are curaj sa facă așa ceva? Îi e ciuda pe notorietatea lui bojin de când e toată ziua săltat se mascați? Vrea și el!!!!!

 3. nesimtire se numeste! tupeu se numeste! la brutariee mai sunt locuri vacanteee! pentru toti hotii si maffiotii indiferent de sustinerea pullitica!

 4. PRESSALERT.ro consideră această acţiune ca fiind una de încercare a îngrădirii libertăţii presei în condiţiile în care rolul jurnalistului este acela de a informa publicul inclusiv despre activităţile şi acţiunile politicienilor. Nu vom ceda acestor presiuni şi vom continua să ne respectăm statutul de jurnalişti şi să prezentăm toate informaţiile relevante opiniei publice, cu riscul de a deranja interesele unora.

  mno asta mi se pare o prostie…;ibertatrea presei inteleasa pe cam pe dos, domnilor ziarsti…omul are dreptul sa faca asta si o face…voi daca aveti dovezile pe care spuneti ca le aveti, castigati…dar pur si simplu asta e singurul mod in care poate actiona o persoana care se simte lezata de actiunile voastre/presei….sa ne aducem aminte ca erati cu je suis charlie…acum ati vrrea sa intre cu bata in voi??

 5. intr-o democratie autentica, justitia trebuie sa fie singura cale prin care presa poate fi oprita sa faca la randul ei abuzuri.
  nu ca l-as sustine pe respectivul, dar ii sustin dreptul de a se adresa justitiei daca se crede nedreptatit de presa, in aceeasi masura in care sustin libertatea presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.