PRESSALERT.ro te trimite la stand-up comedy. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

PRESSALERT.ro te trimite la stand-up comedy. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

0
DISTRIBUIȚI

comedyPasionaţii de umor din oraş sunt invitaţi la o nouă porţie de râs, luni, 2 martie, de la ora 19.00, la Sala Capitol, unde va avea loc un spectacol de stand-up comedy cu Radu Pietreanu, Tibi Neuronu şi Cristi Priza.

Tibi Neuronu este cunoscut pentru filmuleţele „Show Time“ şi interviurile TV „România beată“, ca membru fondator al Trupei Showtime şi pentru faptul că face stand up comedy de vreo şapte ani.


Cristi Priza este un nume din ce în ce mai prezent în toată ţara, nerăbdător să întâlnească publicul timişorean. Cu o experienţă de 30 de ani în domeniul umorului, cu sute de turnee susţinute în ţară şi străinătate, Radu Pietreanu a făcut parte din grupul de umor Vacanţa Mare.

Show-ul de stand-up comedy înseamnă o seară puţin altfel: cu mult umor, un spectacol fără inhibţii, fără cenzură, pur şi simplu despre viaţă. Biletele pentru acest spectacol costă 30 lei şi se pot procura de la Sala Capitol, Agenţia TNT, Casa Tineretului şi online pe www.myticket.ro. Pentru informaţii şi rezervări se poate apela telefonul 0724.689.288.

Organizatorii evenimentului oferă cititorilor PRESSALERT.ro şase invitaţii la acest eveniment. Fanii stand up comedy pot câștiga tichetele înscriindu-se până în data de 27 februarie, la ora 12.00, la newsletter-ul PRESSALERT.ro. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în 28 februarie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.