Primăria Timișoara are și vești bune pentru șoferi. Ce demersuri se fac...

Primăria Timișoara are și vești bune pentru șoferi. Ce demersuri se fac pentru lărgirea străzii Podeanu la patru benzi

1
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 20

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara. Municipalitatea anunţă că lucrările de lărgire a străzii Podeanu la patru benzi vor începe în curând.

Primarul Nicolae Robu a declarat că „vreau să vă aduc la cunoştinţă că este trimisă la SEAP pentru publicare documentaţia privind extinderea la patru benzi a străzii Podeanu.


Este o lucrare complexă, în cadrul căreia vom face lărgirea la patru benzi, piste de biciclete, trotuare, vom amenaja şi un sens giratoriu în zona Novatim. Valoarea investiţiei este de circa 8.8 milioane de lei, adică două milioane de euro, din care partea de construcţii – montaj este de 7,8 milioane de de lei”.

Municipalitatea speră la un termen cât mai scurt de realizare a lucrărilor. „Lungimea străzii este de un kilometru, iar perioada de efectuare a lucrărilor este estimată la opt luni, dar ne aşteptăm ca la licitaţie să fie adjudecată oferta cu o perioada sensibil mai scurtă, aşa se întâmplă, din experienţă, întotdeauna”, a mai adăugat Robu.

Mai mult, edilul susţine că în zonă vor fi amenajate suficiente locuri de parcare, pentru că vecinătatea cu Sala Polivalentă, care va găzdui multe evenimente, obligă la acest lucru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.