Primarul Nicolae Robu aplaudă introducerea centurii în Master Plan. Cum se laudă...

Primarul Nicolae Robu aplaudă introducerea centurii în Master Plan. Cum se laudă şi cui mulţumeşte

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu vot 1

La câteva zile după ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a anunţat că centura de Sud va fi introdusă în Master Planul General de Transporturi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut primele comentarii pe subiect.

Acesta a spus că „sunt mulţumit că s-a făcut un pas înspre rezolvarea problemei centurii din Timişoara, un pas înspre care eu am fost vocea cea mai sonoră şi am chemat la unitate toţi actorii politici locali.


Vă aduceţi aminte că am lasat apeluri către toţi parlamentarii, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, să susţină întroducerea acestui obiectiv în Master Plan. Din păcate, la o anumită vreme colegii din PSD au susţinut că nu este necesară introducerea în Master Plan, cei de la Ministerul Transporturilor au susţinut că nu este un obiectiv prioritar pentru a fi introdus în Master Plan”.

După micile atacuri, edilul a adăugat că „acestea ţin de trecut, ce este important este că ministrul Rus a înţeles că acest obiectiv trebuie trecut în Master Plan şi l-a trecut şi va fi şi mai important ca acum să vedem şi alocarea de fonduri. Eu vreau să apreciez implicarea deputatului UNPR Ion Răducanu, care a fost cel mai preocupat parlamentar de acest subiect. Am avut cu dânsul discuţii şi dânsul s-a angajat să acţioneze pe de o parte pentru a se aduce această corecţie Master Planului, iar pe de altă parte pentru a se şi începe finanţarea obiectivului de acum din 2015”.

Robu susţine că în introducerea centurii pe Master Plan a jucat un rol mare şi acţiunea PNL de strângere de semnături şi a promis că va milita pentru finanţarea obiectivelor de interes major pentru Timişoara. Edilul nu a pierdut ocazia de a ataca din nou PSD menţionând că regretă că „unii au făcut un joc politic din subiectul centurii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.