Primarul Nicolae Robu, decis să scoată timişorenii în stradă pentru centura de...

Primarul Nicolae Robu, decis să scoată timişorenii în stradă pentru centura de sud. Ce prim pas a făcut pentru a iniţia un protest

0
DISTRIBUIȚI

robu pasari

Cu toate că centura de sud a fost introdusă în Master Planul General de Transporturi de către Ministerul Transporturilor, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu are încă linişte. Acesta a postat astăzi un sondaj pe pagina sa de Facebook, anunţând că vrea să ştie dacă oamenii sunt de acord ca Timişoara să facă un protest de stradă prin care să ceară alocarea de bani pentru centura de Sud.

În postarea sa de pe Facebook Robu a scris că „demersurile mele repetate, însoţite de cele 15 000 de semnături şi de promisiunea unui mare miting, cu 20 000 de participanţi, pentru Centura de Sud a Timişoarei, la care se adaugă – trebuie să o spunem onest – insistenţa deputatului Ion Răducanu (UNPR), au făcut, toate la un loc, ca Guvernul PSD să-şi revizuiască poziţia faţă de Centura Timişoarei, renunţând a mai considera că ea nu este o prioritate şi incluzând-o, în sfârşit, în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi.


Putem spune, deci, că am obţinut ÎMPREUNĂ o mare victorie. Dar, oraşul nostru va continua să fie terorizat de TIR-uri şi de mii de alte maşini aflate în tranzit zi de zi, să fie supus la ambuteiaje, noxe, praf, distrugeri ale drumurilor şi clădirilor -şi toate acestea pe banii şi nervii dv., ai timişorenilor-, câtă vreme nu vom avea efectiv centura. Iar a ajunge să o avem, presupune ca primă condiţie ALOCAREA DE FONDURI pentru realizarea ei, alocare care, până la ora actuală, nu este avută în vedere. Vă întreb: sunteţi de acord să organizăm un mare miting pentru finanţarea începând din 2015 a Centurii Sud a Timişoarei, obiectiv inclus în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi? Dacă DA, clicuiţi Like. Dacă NU, postaţi textul <nu>”.

În circa două ore de la postarea sondajului, peste 50 de persoane au dat like, în semn că ar dori să participe la un asemenea miting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.