Nicolae Robu despre anchetele DNA de la Primăria Timișoara: „Nu ne ajută...

Nicolae Robu despre anchetele DNA de la Primăria Timișoara: „Nu ne ajută să ne antepronunţăm”

1
DISTRIBUIȚI

robu despre vizita dna la primarie03_resize

Jurnaliştii îi dau din nou bătăi de cap primarului Timişoarei, Nicolae Robu. Dacă în primul an de mandat edilul s-a remarcat prin ieşirile dure la adresa unor jurnalişti incomozi, în ultima perioadă Robu pare să fi înţeles mai bine cum stă treaba cu libertatea presei, dar şi cu punctualitatea. Chiar şi aşa, edilul a ţinut să sublinieze la finalul acestei săptămâni că „legat de anchetele DNA, eu v-am spus ce se întâmplă, vă rog să fiţi atenţi, nu e în regulă să lăsaţi impresia din titluri că acum s-a întâmplat o faptă care este anchetată de DNA.


Ce se anchetează ca faptă de anvergură este vânzarea de case pe Legea 112. S-au vândut mii de case, nimeni nu ştie aprioric dacă s-au vândut mii de case, care vânzare a fost ilegală şi care nu”.

Edilul a subliniat că „DNA poate să vină când vrea în primărie să ceară informaţii. Nu e nimic ieşit din comun şi nici nefiresc, în fiecare zi există oameni care vin şi cer acte şi fac copii. Au fost anchetaţi angajaţi şi probabil vor fi citaţi şi alţii. Instituţiile specializate îşi fac datoria, este problema instituţiei, (n.r. – Primăria Timişoara) să dea socoteală cei care au greşit. Nu ne ajută să ne antepronunţăm, se desfăşoară o anchetă şi se va finaliza conform legilor în vigoare. Eu întodeauna m-am abţinut când a fost vorba de anchete. E problema DNA, a Poliţiei şi a procuraturii să îşi vadă de treabă nestingheriţi. E un proces continuu şi are diverse episoade”.

Edilul spune că, cu toate că multe din faptele anchetate pot fi prescrise şi astfel făptaşii nu mai pot fi condamnaţi, primăria speră să primească măcar contravaloarea daunelor rezultate.

1 COMENTARIU

  1. Hmm, incearca o disociere personala de anchetarea primariei ca institutie ( adica de institutia pe care o conduce si cu care, atunci cind ii convine se identifica) si o minimalizare a efectelor negative care darama incet dar temeinic imaginea administratiei locale de mare gradinareasa in marele Eden. Si tot celor din administratie, ratati in menirea lor de barbati intelepti si gospodari sau macar in cea de barbati cu simt bun si bun simt le sugerez sa circule pe arterele orasului, alea cu pamint inchegat pe ele ( a se citi asfalt) strazi, alei, trotuare, in fine orice este desemnat, in capul lor, a fi zona pentru ca sa circule oamenii de la care iau bani. Zapada si ploaia vin sa le arate si sa ne arate denivelarile , gropile, craterele ce se umplu cu apa si noroi in chiar „asfaltarile”recente. Asta ca sa vedem cit ce corect si folositor este tot ce este facut de marii licentiati in vorbarie goala. Lasati-va masinile voastre de 2 lei si cu incaltarile voastre la care tineti mai mult decit la sufletul vostru strabateti, cu rusine, orasul acesta transformat intr-o batatura mai murdara si mai urata decat curtea lui Moromete. Macar curtea lui Moromete era zilnic maturata de Ilinca sau de Tita cu maturoi facut din crengi de rozmarin. Voi habar nu aveti de curatenie si de lucru folositor darmite de rozmarin. Uritenia si lipsa voastra totala de simt estetic si de minima consideratie pentru truda noastra este problema voastra, Toata. Va aparatine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.