Primarul Nicolae Robu, MANIPULAT de subordonaţii săi? Vezi în ce caz crede...

Primarul Nicolae Robu, MANIPULAT de subordonaţii săi? Vezi în ce caz crede şeful direcţiei de cultură că edilul nu a fost informat corect VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

vlad predescu patrimoniu cultura (7)

Sorin Vlad Predescu, șeful Direcției Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Timiş a declarat, în această seară, la PRESSALERT LIVE, că planurile Fundaţiei Caritatea de a construi un complex rezidenţial sau de birouri peste drum de Primăria Timişoara sunt, deocamdată, îngheţate.

Întrebat ce se întâmplă în momentul de față cu demersurile pentru terenul pe care se află clădirea în care a funcţionat Liceul de Arte Plastice sau cea a Inspectoratului Școlar Timiș, Sorin Predescu a spus: „La un moment dat a venit un studiu istoric cu plan de intervenție.


Noi am solicitat ca cele două să fie separate. A trecut studiul istoric, care spune nici alb, nici negru, nici galben nici verde, că sunt clădiri acolo care au valoare sau nu au valoare. Acele clădiri sunt în sit istoric de categoria A. Planul de intervenție, din ce știu eu, nu a fost redepus pentru că era nevoie de o documentație mult mai clară. E o procedură mai veche, dar aici nu e vorba de Primărie, ci de Fundația Caritatea”. Referindu-se la angajamentul semnat de primar, dezvăluit de PRESSALERT.ro, prin care se obliga să susţină demersurile de declasificare şi demolare a clădirilor, Predescu a concluzionat că „domnul Robu nu a fost informat foarte corect”.

Unul dintre motive ar fi că în Primăria Timişoara sunt tot aceiaşi oameni care au fost și în vremea lui Gheorghe Ciuhandu. „În primărie nu s-au prea schimbat lucruri. În Primăria Timișoara încă mai funcționează cam aceiași oameni care funcționau și pe vremea domnului Ciuhandu. Eu pot să spun oricând asta. Eu, sincer, aș mai schimba din ei. Eu am venit aici în primul rând în calitate instituțională și pot reproșa lucruri altor instituții”, a spus în cadrul emisiunii Sorin Predescu.

1 COMENTARIU

  1. „seful” directiei de cultura (timis-craiova-neamt etc.) isi da si el cu parerea ca un neavizat !
    pentru a fi avizat TREBUIE sa CUNOSTI in detaliu situatia si mai ales sa cunosti si sa intelegi legislatia din domeniu.
    ca sociolog, nu cred ca are competenta necesara.
    directia pantru cultura timis este pe AVARIE.
    CAT PRIVESTE ADMINISTRAREA FONDULUI CULTURAL NATIONAL AL CARUI SEF ESTE,SE DOVEDESTE CA ASA CUM ESTE TURCU ESTE SI PISTOLU’ !
    PENTRU CA NU A REUSIT SA FIE PARLAMENTAR, ACUM SE SUPARA PE DOMNUL PRIMAR ROBU.
    IN CONCLUZIE:UN AGEAMIU IN DOMENIU.
    OMUL NEPOTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.