Primarul Nicolae Robu s-a răzgândit din nou. Care e noua locaţie în...

Primarul Nicolae Robu s-a răzgândit din nou. Care e noua locaţie în care vrea să construiască un stadion de 5.000 de locuri şi cum explică schimbarea

1
DISTRIBUIȚI

stadionul cfr10 (Medium)

Stadionul de 5.000 de locuri pe care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îl promite microbiştilor, şi nu numai, s-a mutat. Desigur, schimbarea a avut loc pe hârtie şi a fost anunţată odată cu cele 200 de proiecte pe care primarul Nicolae Robu le-a aşternut pe foi, dar pentru care nu se ştie de unde va avea bani. Deşi în declaraţiile de până acum edilul dădea ca sigură locaţia stadionului în zona bazei sportive CFR de la Gara Mare, acum edilul a schimbat planul.

„Vom face un stadion de 5.000 de locuri, dar nu în zona bazei sportive CFR.


Nu vrem să apară procese. Îl vom face în Calea Buziașului. Primăria deține acolo un teren în campusul Eletrotimiș. Este vorba de un teren lăsat în paragină. Stadionul va fi conceput în etape. Inițial va fi unul mic, de 5.000 de locuri, dar va fi gândit în așa fel încât să poată fi şi extins”, a declarat Robu.

Până atunci, singurele veşti bune pentru iubitorii de sport din Timişoara par să se lege de Sala Polivalentă, unde primăria susţine că lucrările merg ca la carte şi că termenul de finalizare este iunie 2015. La finele lunii ianuarie, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Alina Pintilie, declara că „structura corpului administrativ a fost finalizată în întregime, iar partea de finisaje interioare şi exterioare este finalizată în proporţie de 90%, în vreme ce structura corpului sălii a fost finalizată în proporţie de 98%, iar finisajele interioare şi exterioare sunt terminate în proporţie de 35%. Lucrările de instalaţii interioare au fost finalizate în proporţie de 80%, iar cele exterioare 50%”.

1 COMENTARIU

  1. hehe, gînd la gînd…intenţie bună de altfel dar mai mult ca sigur putem trece , la capitolul stadion şi fosta, de acum, Piaţă a Libertăţii. Rotundă, cu pistele pentru alergat perfect concentrice, delimitate prin insăşi culorile alese, cu zgura aferentă ieşind dintre plăcile care ţin loc de pardoseala specifică, da nu.i nimic, se va alerga şi aşa, dimensiune potrivită pentru constituţia şi suflul oricui, este în plin soare şi asta e bine pentru că la alergat ai nevoie de lumină multă iar in spatele statuii, care a scăpat, nu ştiu cum, poate fi instalat un ecran cu cronometru ce poate fi activat la start. Cînd nu se va alerga, se pot monta acolo bănci din lemn, ghivece cu flori, dar care să fie mai mari decît alea ce le ţin gospodinele pe balcon, poate vreo zece palmieri, da, chiar ar fi o idee bună palmierii acolo, nişte coşuri pentru gunoi şi gata stadionul, fost piaţă a libertaţii cu l mic. A, se pot face nişte vestiare la intrare pe str. Alba IUlia deoarece este o fîntînă acolo…. Şi putem schimba si strada Alba Iulia, care-.i problema? O putem acoperi si transforma in tunel, inainte de intrarea pe teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.