Primarul Nicolae Robu se laudă din nou cu realizările altora. Cum a...

Primarul Nicolae Robu se laudă din nou cu realizările altora. Cum a ajuns „salvatorul” Colterm-ului de la faliment

1
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 20

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îşi asumă, din nou, realizări care nu îi aparţin. Este de notorietate faptul că edilul uită să menţioneze în desele sale intervenţii legate de proiecte precum reabilitarea centrului istoric sau pasajul rutier subteran de la Michelangelo că acestea au fost începute de vechea administraţie, condusă de primarul Gheorghe Ciuhandu, care a scris proiectele şi a obţinut finanţare de la UE pentru ele.


La debutul acestui an, edilul a realizat pe Facebook un sondaj cu 20 de întrebări privind activitatea sa. Printe acestea se numără şi întrebarea „Cum apreciați realizarea <Aducerea tuturor celor 6 societăţi comerciale ale Primăriei pe plus, după ce o parte dintre ele – SDM, COLTERM, RATT – ajunseseră în pragul falimentului>?”.

Conform edilului, nu mai puţin de 1.013 repondenţi au acceptat provocarea. „86.4 % dintre cei 1.013 repondenți au apreciat ca excelentă, respectiv bună această realizare”, a scris Robu pe Facebook. După modelul subpasajului sau al centrului istoric, edilul nu pomeneşte că aducerea pe linia de plutire a Colterm a fost făcută cu ajutorul guvernului, care a sters datorii în valoare de 80 de milioane de lei pentu ca societatea locală de termoficare să poată ajunge să aibă restanţe de doar 10 milioane de lei, faţă de 90 de milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.