Primarul Nicolae Robu se vrea la TV şi în 2015. Câţi bani...

Primarul Nicolae Robu se vrea la TV şi în 2015. Câţi bani vor fi alocaţi de la bugetul local pentru moftul edilului

0
DISTRIBUIȚI

NOVA LIVE DE LA CLT08_resize

La fel ca în anul 2014 plenurile Consiliului Local Timişoara vor fi transmise în direct la o un post local de televiziune. La următoare şedinţă de plen consilierii vor avea pe masă o hotărâre care reglementează tarifele la care acest serviciu va fi prestat.

„Pentru următoarele 12 luni calendaristice, estimăm un număr de 40 de şedinţe de plen ordinare şi extraordinare şi considerăm că suma necesară derulării acestui proiect este 100 000 lei, TVA inclus, alocată de la bugetul local. Această sumă a rezultat în urma studiului de piaţă efectuat în anul 2014, care a stat la baza procesului de cumparare directă care s-a desfasurat conform OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, respectiv 1950 lei fără TVA, preţ pentru fiecare şedintă de plen cu durata între 2 – 5 ore, pentru un număr estimat de maxim 40 de şedinţe pentru 12 luni”, e scris în proiectul de hotărâre.

Interesant este faptul că anul trecut primăria a alocat suma de 70.000 de lei pentru acest serviciu.


Contractul a mers către televiziunea Tele Europa Nova, aparţinând fostului consilier personal al lui Titu Bojin, Stelu Iordache, care a încasat 14.508 lei pentru plenurile transmise doar în lunile noiembrie şi decembrie.

„Atribuirea serviciului de transmisiune în direct prin cablu sau în eter, pe posturi de televiziune locală a şedinţelor de plen ordinare si extraordinare ale Consiliului Local Timişoara se va face prin cumpărare directă, conform OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii”, mai scrie în referatul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.